KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Aşağıpınarbaşı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla okulumuzda kutlandı. Teknoloji Tasarım dersi sergisi de gelen misafirlerimizin ziyaretine sunuldu.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayında yapılan etkinlikler

18 Mart Çanakkale Zaferi programı

Şbt

Okulumuza teknofest tanıtım afişleri asıldı ve öğrencilerimize teknofestle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" konusunda sınıflarımızda "Anlat Bakalım" etkinliği yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri okulumuzda başladı. Bilgi yarışmaları, kelime oyunu, en sevdiğini paylaş, matematik zeka oyunları, spor aktiviteleri, hafıza ve zeka oyunları ve yeteneğimi paylaşıyorum etkinlikleri yapıldı.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri"projesi kapsamında bu ayki temamız Dede Korkut Okumaları.

Öğrencilerimiz konuyla ilgili panomuzu hazırladı. Diğer sınıf içi  etkinlikler de tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenlendi. Yarışmada 1. seçilen eser ilçeye gönderildi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri kapsamında okulumuzda yapılan afiş yarışmasında ortaokulda 1.seçilen eser ilçeye gönderildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi  kapsamında sınıflarımızda "Bilen Oturur" etkinliği  yapıldı. Öğrenciler bu zevkli etkinlikte hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında yapılan etkinliklerden "Yunus Emre" temalı pano çalışmamız

10 Kasım Atatürk'ü Anma programımız

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun.

Eyl

Okulumuzda sene başı okul aile birliği toplantısı, ardından sınıf rehber öğretmenleri ile veli toplantıları yapılmıştır.

Eyl

İlköğretim haftası programı Türkçe öğretmenimiz Meryem Arı rehberliğinde gerçekleştirilmiştir. 2023-2024 eğitim- öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz.