KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Aşağıpınarbaşı Ortaokulu

Ock

Okul kütüphanemizin duvarları öğrencilerimizin hazırladığı materyallerle donatıldı. Okumakla ilgili pek çok söz de asılan duvarlar ilgi çekici hale getirildi.

Ara

Bugün 6/A sınıfı öğrencileri Bilim ve Teknoloji temasından hareketle "Teknoloji Yararlıdır/Zararlıdır." konulu münazara etkinliği gerçekleştirdi. Münazarayı 77' ye 81 puanla " Teknoloji Yararlıdır." tezini savunan grup kazandı. Münazaraya katılan tüm öğrencilere, evde onları destekleyen ailelerine ve sınıfta saygıyla arkadaşlarını dinleyen öğrencileri tebrik ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni hazırlanan programla gerçekleştirildi.

Ekm

7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz Türkçe öğretmeni Meryem ARI ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Nihal HOTAMIŞ rehberliğinde Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen Konya Kitap Günleri fuar gezisine katıldı. Çeşitli kitaplar alan öğrencilerimiz aynı zamanda yazarlara kitaplarını imzalatma imkanı buldular.

May

Konya el ele projesi kapsamında eşleştirildiğimiz kardeş okulumuz Mustafa Bülbül Ortaokulu ziyaretimize geldi. Planlanan etkinlikler ile eğlenen öğrenciler birlikte kaynaşma fırsatı buldu.

May

Meram Motorize Trafik Timi tarafından okulumuz öğrencilerine trafik semineri verilmiş olup okul servis araçlarının denetimi yapılmıştır.

Okul kermesimizden kareler...

May

Babaannemin Sandığı projesi broşürü yapıldı.

Nis

Babaannemin Sandığı etwinning projesi öğretmenlerimizin kayıt belgeleri

Nis

Babaannemin Sandığı etwinning projesinde yer alan öğrencilerimiz ve proje yürütücüsü öğretmenlerimiz Konya Olgunlaşma Enstitüsü'nü ziyaret ettiler.

Nis

Babaannemin sandığı Etwinning projesinin okulumuzda sergisi yapıldı.

Mrt

6/A sınıfı Fen Bilimleri dersinde denetleyici ve düzenleyici sistemler poster-maket çalışması yaptı.

Mrt

Babannemin Sandığı projemizin Mart ayı etkinliği 6.ve 7.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla tamamlandı.

Mrt

Babannemin Sandığı etwinning projesi için logo ve posterimiz belirlendi.

Mrt

"Çağlardan Gelen Kodlama" etwinning projemizin panosu hazırlandı.